Disclaimer

  • Wij hebben de inhoud van merissa.nl met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Al kan er natuurlijk altijd een foutje in de website geslopen zijn. Mocht je twijfelen aan de juistheid van een beschrijving, afmeting, aantal of prijs, dan stellen wij het zeer op prijs als je contact met ons op zou willen nemen.
  • Wij zorgen ervoor dat zowel de afbeeldingen als de beschrijvingen in de hoogst mogelijke mate overeenstemmen met de werkelijkheid. Wij kunnen er helaas niets aan veranderen dat de kleuren van afbeeldingen op verschillende beeldschermen en besturingsprogramma’s anders getoond worden. 
  • Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor informatie die andere websites over onze website, producten of diensten vermelden. We stellen het wel op prijs wanneer je dit bij ons wilt melden.
  • Gebruik van foto’s, teksten en andere beeldmateriaal van onze website is een inbreuk op onze intellectuele rechten en zullen wij niet toestaan. Het maakt niet uit of je deze informatie direct van onze website haalt of gebruikt via andere websites of via een zoekmachine. Het maakt ook niet uit of de inbreuk bewust of onbewust heeft plaatsgevonden. Wanneer wij schade leiden door inbreuk op ons auteursrecht, zullen wij een schadevergoeding instellen, indien nodig via de rechter. Vraag dus altijd toestemming als je ons beeldmateriaal wil gebruiken.