Kosten & Verzending

Wat zijn de kosten van een portret?

Voordat je een portret laat maken wordt er een aanbetaling gedaan van 35% van het totaalbedrag, zodat Merissa zeker weet aan de slag te kunnen gaan (dit is een niet-restitueerbare aanbetaling). Tussentijds wordt er een foto gestuurd via WhatsApp/mail van de vorderingen ter controle van de wensen, indien gewenst kan hier nog een eventuele aanpassing plaatsvinden. Langskomen mag ook om het half afgemaakte portret te komen bekijken*. De andere 65% wordt betaald bij voltooiing van het portret. Het portret wordt pas verzonden wanneer de laatste betaling is ontvangen. Indien het portret wordt ophaalt, rekenen we het restbedrag af. Zie de mogelijkheden en de kosten in de tabellen hieronder. Je ontvangt een factuur wanneer de betaling is vereist.

*Als je niet tevreden bent bij het zien van het kwart resultaat en dit niet kan worden opgelost door middel van aanpassingen, is de resterende 65% laatste betaling niet vereist. Je ontvangt de tekening niet. 

Waarom een portrettekening bij Merissa?
Merissa tekent alles op de ouderwetse manier met de hand en gebruikt daarvoor duurzame materialen voor een optimaal eindresultaat van het portret. Het portret blijft zo jaren in uitstekende staat. In een portret in opdracht gaat veel uur zitten en is kostbaar werk. Ben je ervan bewust dat je straks een uniek op maat gemaakt portret in handen krijgt!

Zwart/wit portret op papier – grafietpotlood (excl. lijst)

  • Er kan worden gekozen voor een zwart/wit rustige/effen achtergrond of een witte achtergrond.
  • 1 t/m 3 personen en/of dieren.
  • Beschikbare formaten:  A3 (29,7x42cm), A4 (21×29,7cm), A5 (14,8x21cm)

€ Prijs op aanvraag, het aanvraagformulier vind je hier.

Huisdier portret

Kleur portret op papier – kleurpotlood of pastelpotlood* (excl. lijst)

  • Er kan worden gekozen voor een gekleurde rustige/effen achtergrond naar keuze of een witte achtergrond.
  • 1 t/m 3 personen en/of dieren.
  • Beschikbare formaten:  A3 (29,7x42cm), A4 (21×29,7cm), A5 (14,8x21cm)

€ Prijs op aanvraag, het aanvraagformulier vind je hier.

*Dieren in kleur worden standaard getekend in pastelpotlood en mensen in kleurpotlood. Mocht je anders wensen, neem dan even contact op.

Opa en oma portret

Prijslijst lijsten

Lijsten zijn in verschillende kleuren en materialen mogelijk. Een lijst is altijd naar eigen keuze, overleg en op aanvraag. Een eigen inbreng van een lijst in gedachte? Vraag Merissa naar de mogelijkheden!

  • A4 lijst (20x30cm) voor een A5 of A4 tekening  – met of zonder passe partout
  • A3 lijst – (30x40cm) voor een A4 of A3 tekening  – met of zonder passe partout

Wat is de levertijd van het portret?

De voorkeur ligt altijd bij het ophalen van het portret. Om zo er zeker van te zijn dat het portret goed in handen komt. De levertijd is afhankelijk van de wachtlijst. Voor aanvang van de portret opdracht wordt een streefdatum afgesproken. Merissa houdt je op de hoogte van het proces van het portret. Bestellingen op gewenste datum zijn op dit moment niet mogelijk.

Wat zijn de verzendkosten van het pakket?

Het portret wordt zorgvuldig (waterdicht) ingepakt zodat deze niet kan beschadigen tijdens het verzenden naar bestemming. Ik verstuur alleen aangetekende pakketten zodat ik 100% zeker weet dat het portret veilig aankomt en verzekerd is. Je ontvangt een trackingnummer om op de hoogte te blijven van de levering van het pakket.

Verzendkosten NL – Post en Track & Trace aangetekend Pakket 

Pakket: Verzendkosten:
1 portret (met 1 t/m 3 personen/dieren) € 9,95
2 losse portretten GRATIS
Ophalen GRATIS

Wanneer wordt mijn pakket afgeleverd?
Merissa doet iedere werkdag van maandag t/m vrijdag haar best om dezelfde dag te verzenden. Voor de bezorgtijden is Merissa geheel afhankelijk van PostNL. 95% van de post wordt de volgende dag bezorgd. Heb je gekozen voor betaling via overschrijving dan wordt je bestelling verzonden als de betaling binnen is. 

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb hem een dag later niet binnen.
Helaas heeft Merissa geen enkele invloed op de bezorgtijden van PostNL. Het kan echter wel tot 8 dagen duren voordat een PostNL bestelling wordt bezorgd. Heb je een bestelling echt de volgende dag nodig, dan adviseert Merissa je om het pakket met de pakketservice met spoed te laten versturen (vermeld dit even). Heb je de bestelling na een aantal dagen nog steeds niet in huis?

Neem dan even contact op:
Telefoon/WhatsApp: 0639411600
E-mail: contact@merissa.nl

Retourneren

Kan ik mijn portret retourneren?
Nee, je kunt het portret niet retourneren. Bovendien is er van te voren een aanbetaling gedaan van 35% van het totaal bedrag. Mocht je beslissen halverwege de tekening niet te willen, neem hierover contact op met Merissa.

Mijn pakket is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als het portret tijdens het transport is beschadigd, moet je binnen 24 uur na ontvangst contact opnemen met een foto van het beschadigde portret. Het portret moet worden geretourneerd en een nieuw portret zal zonder verdere kosten worden voltooid, of je kan worden terugbetaald. Als er een nieuw portret nodig is, wordt deze zo snel mogelijk binnen de wachtlijst van Merissa voltooid.

Indien na ontvangst van het portret een kleine wijziging gewenst is, dien je binnen 7 dagen contact op te nemen met Merissa. Bezorgkosten in beiden richtingen zijn voor rekening van jouw eigen kosten.