Portret huisdier

Portret kat zwart/wit grafiet

portret van je huisdier

Portret hond zwart/wit grafiet

portret van je huisdier

Portret kat kleur pastelpotlood

portret van je huisdier

Portret hond kleur pastelpotlood

portret van je huisdier

portret van je huisdier

Contact:

Aanvraagformulier
Telefoon/WhatsApp: 0639411600
E-mail: contact@merissa.n

Portret van je huisdier

Een portret laten maken van je huisdier? Hierboven verschillende voorbeelden van huisdieren portretten. Een huisdieren portret is altijd persoonlijk. Het is ook leuk om de tekening cadeau te geven. Laat een tekening maken van jouw hond, kat, vogel, knaagdier, paard of ander huisdier! Een duo portret dieren tekening laten maken van een foto is ook mogelijk. Bekijk hier de werkwijze van Merissa.

Kennismaking vereist
Voor Merissa is het van belang dat er een kennismaking is met de geportretteerde of nabestaanden zodat de kunstenaar zich beter kan inleven in het dier/de dieren en de band voor wie het portret wordt gemaakt.

Materiaal
Bij het tekenen van een foto wordt er gebruik gemaakt van professionele materialen. Een portret in zwart/wit is ook mogelijk. Voor een zwart/wit portret wordt er gebruik gemaakt van grafietpotloden op dik papier van Daler Rowney 220grams. Door de dikte van het papier blijven de grafietkleuren mooi in tact behouden en is het papier verouderingsbestendig. Voor een huisdieren portret gebruik ik kleurpotloden en/of pastelpastel op Pastelmat papier. Pastelmat papier is dik papier met een speciale structuur en heeft de eigenschap geen fixeermiddel nodig te hebben. Zo blijft het huisdieren portret in topkwaliteit kleuren en zullen de kleuren in geval van pastelpotloden niet afgeven.